Quique Sánchez Flores: "El futbol ens ha tret més del que ens ha donat"

El tècnic ha defensat que guanyarien 9 de cada 10 partits com el del Llevant

Malgrat acabar el partit capcot i amb un gest seriós, el tècnic de l'Espanyol Quique Sánchez Flores ha defensat l'actuació dels seus homes després de la derrota en l'anada dels vuitens de final davant el Llevant (1-2). "De 10 partits que juguem així, en guanyarem nou", ha exposat el preparador madrileny, que ha qualificat "d'error defensiu" el segon gol. "El futbol avui ens ha tret més del que ens ha donat. Hem fet moltes ocasions. Estem bé, hem de seguir sent un equip competitiu", ha lamentat el tècnic. 

Encara que el resultat exigeix una gesta a València, Sánchez Flores ha volgut enviar un missatge optimista: "Hem estat connectats amb la nostra gent. La sensació és que l'equip pot. Mirarem de ser millors a la tornada. Un gol matiner ens situaria aviat dins l'eliminatòria".

Moreno deixa clar que vol seguir

El tècnic també ha defensat un dels seus principals actius, Gerard Moreno, i la seva implicació en el projecte: "És un 'nou' genial, meravellós. Ho dona tot, al camp, i per a nosaltres és importantíssim. Aquest estiu va fer un gran esforç per apostar pel projecte". El perpetuenc torna a ser objecte de desig del Vila-real, que en les pròximes hores pot vendre Bakambu a la Xina per 40 milions. 

El davanter, però, ha tornat a deixar clar que vol seguir a l'Espanyol: "T othom sap que content que estic aquí i que és casa meva. Se n'ha parlat molt, però a mi ningú me n'ha dit res. Tot el que se'n diu són coses que desconec. Estic tranquil i centrat a passar-m'ho bé i a fer que aquesta segona volta sigui bona per a nosaltres".