FUTBOL
Esports 13/01/2013

El blaugrana Rafinha, suplent en la derrota del Brasil al torneig sud-americà sub'20

El germà de Thiago Alcantara no és titular i el Brasil podria caure a la primera fase del torneig

Toni Padilla

BarcelonaEl torneig sud-americà sub'20 de futbol d'aquests dies a l'Argentina s'ha convertit en un 'via crucis' per a les dues seleccions amb més fama, l'Argentina, que suma dues derrotes (contra Xile i el Paraguai) i el Brasil, que suma un punt després d'empatar amb l'Equador i caure derrotat amb l'Uruguai per 3 a 2 en la segona jornada.

El blaugrana Rafinha, que ha escollit jugar amb el Brasil a diferència del seu germà Thiago, que ho fa amb Espanya, de moment no gaudeix de protagonisme amb la selecció 'canarinha' i després de no jugar ni un sol minut durant el primer partit, s'ha vist a la banqueta de nou en la segona jornada. Rafinha ha entrat al terreny de joc als 53 minuts quan l'Uruguai guanyava per 2-0. El Brasil, que va jugar un mal partit, va rebre el gol de la derrota al final després d'una gran jugada d'un dels millors homes del torneig, Diego Laxalt, que va assistir a Nicolas López.

Ara, el Brasil necessita derrotar el Perú i Veneçuela en les dues properes jornades per intentar classificar-se per la segona fase, ja que passen els tres primers del grup, composat per cinc equips. Si cau eliminat, el Brasil es quedaria fora del Mundial sub'20. Els primers quatre classificats del torneig es classifiquen per aquesta cita. El Brasil és el vigent campió sud-americà de la categoria.