BARÇA

Rakuten es converteix en el patrocinador oficial de les FCB Escola

L'objectiu de l'acord és "accelerar" el desenvolupament del projecte a partir d'aquest mateix any

El gegant japonès del comerç electrònic Rakuten s'ha convertit en el patrocinador oficial de les FCB Escola, els centres educatius oficials del Barça. L'objectiu de l'acord és donar més visibilitat i creixement internacional a aquests escoles situades arreu del planeta, tal com ha anunciat aquest dimarts l'empresa.

El gegant asiàtic té previst "accelerar" el desenvolupament d'aquest projecte a partir de la temporada 2018-2019, que començarà aquest mes d'abril al Japó, amb l'obertura d'un centre a Nara, que complementarà els ja existents a Katsushika i Fukuoka al país nipó. Ara mateix hi ha centres educatius del Barça a més de 20 països arreu del món.

El primer projecte de col·laboració entre Rakuten i les FCB Escola és la celebració del Torneig Internacional FCB Escola, que va començar dilluns a Barcelona amb la participació de 172 equips de 45 col·legis, un 36% més que l'any passat. Tots els partits de la competició estan sent retransmesos pel canal en línia Rakuten Arena.

Rakuten va convertir-se en patrocinador principal del Barça en substitució de Qatar Arways el juliol de 2017, en un acord que es va xifrar en 220 milions d'euros per quatre temporades.