LLIGA DE CAMPIONS - VUITENS DE FINAL
Esports 16/02/2011

Un gol de Raúl espatlla la nit al València i un de Crouch deixa tocat el Milan

N.a.

Barcelona.Un gol inicial de Soldado al minut 17 de partit va encarrilar l'eliminatòria a favor del València contra el Schalke 04. Els jugadors d'Emery van gaudir de bones ocasions, sobretot a la segona meitat, per ampliar l'avantatge i deixar mig sentenciada la ronda de vuitens, fins que va aparèixer el de sempre: Raúl.

En el seu retorn a Espanya, el 7 va tornar a demostrar que és un d'aquells davanters que, sense ser el més ràpid, el més tècnic o el més fort, acaba sent sempre el millor del seu equip. Perquè és el més llest. I el més efectiu. Seu va ser el gol que complica l'eliminatòria als xe, que amb un 1-1 hauran d'anar a Gelsenkirchen per segellar una classificació que està molt oberta.

En l'altre partit de la jornada, el Tottenham va deixar mig eliminat el Milan, gràcies a un gol del gegant Peter Crouch a deu minuts del final (0-1). El conjunt anglès va portar el pes del partit, liderat per un immens Rafael Van der Vaart, el rellotge de l'equip.

Al Milan segueix faltant-li continuïtat. Intermitent i individualista, no troba la fórmula per treure suc al talent de la seva plantilla. Encara té marge per tocar la peça clau i capgirar el marcador al White Hart Lane de Londres contra un Tottenham que és, ara per ara, la sensació de la Champions.

Roma-Shakhtar Donetsk

Paral·lelament a l'Arsenal-Barça, avui els italians i els ucranians se la juguen a l'Olímpic de Roma. El Shakthar va fer una fase de classificació molt bona i vol seguir sent la revelació del torneig. La Roma, per la seva banda, buscarà oblidar la mala ratxa en lliga.