Reial Madrid
Esports 24/09/2011

El Reial Madrid remunta i supera el Rayo amb claredat (6-2)

Els homes de José Mourinho han superat el Rayo després d'haver-se vist per sota en el marcador durant 37 minuts. Tot i així, després de l'empat blanc, tot ha estat més fàcil

David R. Jover
Marcelo intenta controlar la pilota

BarcelonaEl Reial Madrid ha guanyat per 6-2 al Rayo Vallecano amb els gols de Ronaldo (3, dos de penal), Higuaín, Varane i Benzema. Per part del rayo els dos gols els ha fet Michu, un als setze segons i un altre al 53' de partit.

No ha estat fàcil tot i el resultat final. El Rayo s'ha avançat després de jugar-se tan sols 16 segons gràcies un gol de Michu, que ha aprofitat un refús defectuós de Casillas. Ara bé, a mesura que ha avançat el partit el Madrid ha tingut més espais i així ha fet cinc gols més.

El primer gol dels blancs ha estat de Ronaldo, que ha superat per baix Giménez al 38'. Poc abans del descans, Higuaín, ha fet el 2-1 després de rematar una centrada des de la frontal de Xabi Alonso i que instants abans havia tocat primer Ramos. Amb el 2-1 s'ha arribat al descans.

A la represa el Madrid no ha tingut rival. El 3-1 l'ha fet Ronaldo de penal. Movilla ha fet falta dins de l'àrea a Kaka i el portuguès no ha fallat des dels 11 metres. Però tres minuts després, de nou Michu, ha posat la por al cos a l'afició blanca fent el 3-1. Un miratge.

I és que amb l'expulsió de Di María per doble amonestació els de Mourinho han jugat millor. El quart gol, al 66', ha estat obra del jove central Varane, que de manera acrobàtica ha rematat un córner. Al minut 72 Benzema, que havia entrat instants abans, ha fet el 5-2 i ha sentenciat el partit.

Quan ja el Rayo ha abaixat els braços el Madrid ha fet el sisè. Ronaldo ha estat objecte d'un penal per part del porter Giménez al 82' i el mateix Cristiano l'ha transformat. El tercer gol de Ronaldo, que ja en porta 7 en Lliga.