LIGA BBVA
Esports 23/08/2015

Toño evita el triomf del València a Vallecas (0-0)

El Rayo i el València han jugat un bon partit on els davanters han destacat per la manca de punteria

Patrick Ebert (Rayo Vallecano) en acció contra el València

BarcelonaEl València no ha pogut debutar a la lliga amb triomf, després d'empatar sense gols al camp del Rayo Vallecano (0-0). Negredo hauria pogut donar el triomf als homes de Nuno en el darrer minut, però Toño ho ha evitat amb una gran aturada.

L'equip de Nuno, amb diferents canvis a l'equip respecte aquell que va derrotar el Mònaco al partit d'anada de la prèvia de la Lliga de Campions, ha començat fort, gaudint de bones ocasions abans del descans. Però el porter local Toño ha protagonitzat una gran intervenció quan Santi Mina ja cantava el gol. Mina, una de les incorporacions d'aquest estiu, ha perdonat tres gols durant un primer temps en que el porter australià Ryan també ha evitat el gol de Manucho.

A la segona part, el Rayo de Paco Jemez ha aprofitat el cansament valencianista per jugar amb més intensitat, però Manucho i Fariña han desaprofitat les seves ocasions. En el darrer minut, una contra valenciana ha acabat amb una gran aturada de Toño després del xut de Negredo.