BÀSQUET - LLIGA ACB
Esports 04/04/2011

El Regal Barça haurà d'oblidar-se de Pete Mickeal per a la recta final

Els serveis mèdics del Regal Barça van comunicar dijous a Pete Mickeal que el seu tromboembolisme ha desaparegut. Això sí, l'aler no podrà competir fins que deixi de medicar-se, d'aquí un mes i mig.

àlex Gozalbo
2 min
Pete Mickeal durant el partit  de dissabte.

Barcelona.Les tres derrotes consecutives del Regal Barça han servit per obrir-li les portes al pessimisme i ara els aficionats busquen notícies il·lusionants a què agafar-se. Dissabte el representant de Pete Mickeal, David Carro, va explicar que el tromboembolisme pulmonar del jugador ha desaparegut. La notícia és molt positiva, ja que vol dir que l'afecció ha quedat enrere, però no implica que l'aler pugui tornar a competir aquesta mateixa temporada.

El corrent sanguini de Mickeal s'està normalitzant i, a més, el genoll del jugador del Regal Barça està en perfecte estat. El problema és que l'aler ha de continuar medicant-se amb anticoagulants durant un mes i mig. Això crea un estat que afavoreix les hemorràgies i impossibilita la seva participació en qualsevol exercici que tingui risc de contacte. El nord-americà s'anirà incorporant als entrenaments amb normalitat. Pot córrer, treballar al gimnàs i fer llançaments, però encara haurà d'evitar les situacions de cinc contra cinc ja que, si rebés un cop, el risc d'hemorràgia és molt gran.

L'última oportunitat que el Regal Barça tindria per inscriure Pete Mickeal és 20 hores abans de començar els play-off de l'ACB, previstos per al 19 de maig. Arribat aquest punt els metges consideren molt improbable que la densitat de la seva sang sigui la normal. Del que no hi ha dubtes, però, és de la seva recuperació per competir amb normalitat la pròxima temporada.

Primer contacte per renovar-lo

Aprofitant la Copa del Rei, el Regal Barça es va reunir amb Pete Mickeal a Madrid per començar a embastar la seva renovació. L'aler ha abandonat la idea d'anar a la NBA, on, tot i que hi ha algunes franquícies interessades, cobraria menys diners, i vol quedar-se a l'ACB, però reclama un contracte superior a una temporada. De moment, no hi ha resposta del club blaugrana, que ja coneix l'interès que han explicitat altres conjunts.

stats