Esport
Esports 20/09/2011

El Reial Madrid, “frustrat per dins i per fora”, diu 'El País'

El diari assegura que les decisions de Mourinho i les defenses tancades, com la plantejada amb el Llevant, inquieten el vestuari de l'equip blanc. Alfonso Ussía, columnista de 'La Razón', qualifica el tècnic "com a executor del ridícul"

Redacció
2 min

BarcelonaEl País dedica un article aquest dimarts a analitzar la situació del vestuari blanc, després de la derrota contra el Llevant, i el vehicula al voltant de la “frustració” dels jugadors, impotents davant d'algunes decisions preses pel tècnic blanc. El diari parteix de l'exemple de Khedira, el jugador que Mourinho ha assenyalat com un dels responsables de la derrota després que l'expulsessin, i recorda la fama “d'home reflexiu, poliglota i d'aire intel·lectual” que tenia a Alemanya, una imatge completament canviada al llarg dels 15 mesos que porta a la plantilla blanca. El periodista que firma l'article, Diego Torres, vincula el canvi d'actitud del jugador a un sentiment de frustració que, assegura, comparteix amb altres companys com Marcelo, Arbeloa, Kaká o Albiol. Torres subratlla que Mourinho no ha ofert noves solucions als seus jugadors per “superar una defensa que els arronsa”, i pronostica que els problemes que van portar a perdre la Lliga passada augmentaran en comptes de desaparèixer, a mesura que avanci la competició. El periodista acaba l'article afirmant que la tensió, “que a la primavera es va convertir en el valor distintiu del Madrid”, està “corcant la plantilla” aquesta tardor.

Les crítiques a José Mourinho plouen per tots els cantons, especialment després de la pèssima actuació de l'equip blanc aquest diumenge contra el Llevant.

Alfredo Relaño, director de l'As, també ha aprofitat la columna d'aquest dimarts per qüestionar l'estratègia del tècnic de queixar-se per tot, i recorda que Mourinho “ja està a la seva segona temporada”.

El periodista Alfonso Ussía, columnista de La Razón, aprofitava el seu espai a l'edició impresa d'aquest dilluns per carregar contra el jugador blanc Di María, el qual considera “protagonista de la jugada” que va conduir “cap al desastre” en el partit contra el Llevant, però assenyala directament Mourinho “com a executor del ridícul”. El periodista insta el tècnic blanc a “recapacitar” i sentencia la columna amb unes paraules carregades de duresa: “Di María, madre mía, ves-te'n a cantar tangos amb Higuaín! O fados amb un Mourinho decepcionant, rancorós i desmesurat (en castellà, sin tino). Tino rima amb Florentino”.

stats