Un alt càrrec del Reial Madrid demana "l'extermini dels sindicalistes" i vol una tercera guerra mundial

Pedro Duarte, responsable de 'new media' del club, demana al seu compte a Twitter l'extermini "un per un" dels sindicalistes de la UGT i de CCOO. També es proclama partidari d'una tercera guerra mundial i declara la seva simpatia per Froilà, el nét gran del rei Joan Carles, per fer ús "d'armes per destruir el món"

El responsable de 'new media' del Reial Madrid, Pedro Duarte, ha difós a través del seu compte personal a Twitter (@pedroduarte) diverses piulades en què demana l'extermini "un per un" dels sindicalistes de la UGT i de CCOO, artífexs de la vaga general del passat 29 de març. A més, Duarte es mostra partidari d'una tercera guerra mundial i declara la seva simpatia per Froilà, el nét gran del monarca espanyol, que fa unes setmanes es va disparar un tret al preu per accident: "Froilà és dels meus, fent ús d'armes per destruir el món. #Miguerramundial", diu en un dels tuits.

Les piulades, algunes de les quals són de diverses setmanes enrere, havien passat decepercebudes fins que aquest divendres n'ha fet difusió ' Abc Punto Radio' i han generat un important rebombori a les xarxes socials després que diversos mitjans les hagin reproduït literalment. La polèmica ha fet que Duarte hagi decidit fer una piulada de disculpa aquest matí: "Demano disculpes pels meus comentaris desafortunats, que no reflecteixen ni la meva manera de pensar ni de sentir. Sóc contrari a tot tipus de violència".

Defineix Gerard Piqué com "escòria"

Entre altres afirmacions de Duarte, diu que "la vida està sobrevalorada" i que "hi ha gent que mereix morir". A més, afirma que, per al seu gust, "el Tercer Reich és l'imperi millor vestit de la història. I això que no m'agrada Hugo Boss". Duarte també escriu: "Mataré a tots aquells que ens volen enfonsar, però amb estil" o "demà me n'aniré a descobrir noves terres per conquerir. Obviaré dir que es tracta del País Basc, per si de cas surt la 'kale borroka'".

A més, Duarte va atacar Gerard Piqué: "Piqué i Shakira es troben a Positano [Itàlia]. Quina escòria trepitjant un lloc sagrat. Som pocs els que podem anar-hi".