Pàgina no trobada

Ens sap greu, la pàgina que demaneu no es troba al nostre servidor. Utilitzeu el nostre cercador per trobar el que busqueu.

O bé, aneu a:

Portada de l’Ara.cat

Si continueu sense trobar el que busqueu, podeu contactar amb l’Ara.cat.

}, "dateModified": "2019-03-11T13:07:59+01:00", "mainEntityOfPage": "https://www.ara.cat/esports/Reial-Madrid-sindicalistes-Guerra-Mundial_0_685731509.html", "alternativeHeadline": "Pedro Duarte, responsable de 'new media' del club, demana al seu compte a Twitter l'extermini \"un per un\"...", "articleSection": "Esports", "articleBody": "El responsable de 'new media' del Reial Madrid, Pedro Duarte, ha dif\u00f3s a trav\u00e9s del seu compte personal a Twitter (@pedroduarte) diverses piulades en qu\u00e8 demana l'extermini \"un per un\" dels sindicalistes de la UGT i de CCOO, art\u00edfexs de la vaga general del passat 29 de mar\u00e7. A m\u00e9s, Duarte es mostra partidari d'una tercera guerra mundial i declara la seva simpatia per Froil\u00e0, el n\u00e9t gran del monarca espanyol, que fa unes setmanes es va disparar un tret al preu per accident: \"Froil\u00e0 \u00e9s dels meus, fent \u00fas d'armes per destruir el m\u00f3n. #Miguerramundial\", diu en un dels tuits.Les piulades, algunes de les quals s\u00f3n de diverses setmanes enrere, havien passat decepercebudes fins que aquest divendres n'ha fet difusi\u00f3 'Abc Punto Radio' i han generat un important rebombori a les xarxes socials despr\u00e9s que diversos mitjans les hagin reprodu\u00eft literalment. La pol\u00e8mica ha fet que Duarte hagi decidit fer una piulada de disculpa aquest mat\u00ed: \"Demano disculpes pels meus comentaris desafortunats, que no reflecteixen ni la meva manera de pensar ni de sentir. S\u00f3c contrari a tot tipus de viol\u00e8ncia\".Defineix Gerard Piqu\u00e9 com \"esc\u00f2ria\"Entre altres afirmacions de Duarte, diu que \"la vida est\u00e0 sobrevalorada\" i que \"hi ha gent que mereix morir\". A m\u00e9s, afirma que, per al seu gust, \"el Tercer Reich \u00e9s l'imperi millor vestit de la hist\u00f2ria. I aix\u00f2 que no m'agrada Hugo Boss\". Duarte tamb\u00e9 escriu: \"Matar\u00e9 a tots aquells que ens volen enfonsar, per\u00f2 amb estil\" o \"dem\u00e0 me n'anir\u00e9 a descobrir noves terres per conquerir. Obviar\u00e9 dir que es tracta del Pa\u00eds Basc, per si de cas surt la 'kale borroka'\".A m\u00e9s, Duarte va atacar Gerard Piqu\u00e9: \"Piqu\u00e9 i Shakira es troben a Positano [It\u00e0lia]. Quina esc\u00f2ria trepitjant un lloc sagrat. Som pocs els que podem anar-hi\"." }, { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type": "ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "https://www.ara.cat/esports/", "name": "Esports" } } ] } ]

Un alt càrrec del Reial Madrid demana "l'extermini dels sindicalistes" i vol una tercera guerra mundial

Pedro Duarte, responsable de 'new media' del club, demana al seu compte a Twitter l'extermini "un per un" dels sindicalistes de la UGT i de CCOO. També es proclama partidari d'una tercera guerra mundial i declara la seva simpatia per Froilà, el nét gran del rei Joan Carles, per fer ús "d'armes per destruir el món"

El responsable de 'new media' del Reial Madrid, Pedro Duarte, ha difós a través del seu compte personal a Twitter (@pedroduarte) diverses piulades en què demana l'extermini "un per un" dels sindicalistes de la UGT i de CCOO, artífexs de la vaga general del passat 29 de març. A més, Duarte es mostra partidari d'una tercera guerra mundial i declara la seva simpatia per Froilà, el nét gran del monarca espanyol, que fa unes setmanes es va disparar un tret al preu per accident: "Froilà és dels meus, fent ús d'armes per destruir el món. #Miguerramundial", diu en un dels tuits.

Les piulades, algunes de les quals són de diverses setmanes enrere, havien passat decepercebudes fins que aquest divendres n'ha fet difusió ' Abc Punto Radio' i han generat un important rebombori a les xarxes socials després que diversos mitjans les hagin reproduït literalment. La polèmica ha fet que Duarte hagi decidit fer una piulada de disculpa aquest matí: "Demano disculpes pels meus comentaris desafortunats, que no reflecteixen ni la meva manera de pensar ni de sentir. Sóc contrari a tot tipus de violència".

Defineix Gerard Piqué com "escòria"

Entre altres afirmacions de Duarte, diu que "la vida està sobrevalorada" i que "hi ha gent que mereix morir". A més, afirma que, per al seu gust, "el Tercer Reich és l'imperi millor vestit de la història. I això que no m'agrada Hugo Boss". Duarte també escriu: "Mataré a tots aquells que ens volen enfonsar, però amb estil" o "demà me n'aniré a descobrir noves terres per conquerir. Obviaré dir que es tracta del País Basc, per si de cas surt la 'kale borroka'".

A més, Duarte va atacar Gerard Piqué: "Piqué i Shakira es troben a Positano [Itàlia]. Quina escòria trepitjant un lloc sagrat. Som pocs els que podem anar-hi".