Reial Madrid
Esports 24/09/2011

Mourinho acusa la premsa i els opinadors d'aprofitar-se del moment que passa l'equip

2 min
Reial Madrid

José Mourinho va aprofitar ahir la roda de premsa prèvia al partit que enfronta avui els blancs amb el Rayo al Bernabéu per passar a l'atac. El portuguès va escometre contra tots aquells que han qüestionat les possibilitats de l'equip en aquesta Lliga després de la derrota contra el Llevant i l'empat a Santander.

El tècnic blanc va acusar la premsa i els opinadors d'haver estat amagats esperant un motiu per treure el cap, i va assegurar que li agrada "veure cares que fins ara estaven desaparegudes". "Han aparegut tots. Pensava que estaven de vacances", va dir. I va afegir: "M'alegra que aparegui gent que no té feina en el món del futbol i guanya diners, perquè la vida està difícil, i han de mostrar la cara perquè la gent parli d'ells". Paraules que són fàcilment interpretables en referència a l'exdirector general del Reial Madrid i adjunt al president, Jorge Valdano.

Un cop més, Mourinho també va manifestar la seva predisposició a endur-se les crítiques per alliberar els seus jugadors de la pressió. El portuguès va assegurar que si les enquestes populars dels mitjans madrilenys, que el culpen majoritàriament de la situació de l'equip, fossin certes, ell estaria "encantat" d'endur-se aquesta culpa. Tot i això, va afegir que aquestes enquestes "estan obertes a tothom, no només a aficionats madridistes" i que, per tant, no li diuen res. A més, va sentenciar: "Si demà [avui per al lector] guanyem, fas una altra enquesta i diran una cosa diferent".

Tot i negar la crisi i atacar els que l'acusen, Mourinho va reconèixer el mal joc del seu equip durant aquests dos partits: "No tenim por de dir que no estem jugant bé i que els resultats no han estat els esperats", però va afegir: "Molts esteu felicíssims amb la situació i demà [avui per al lector] se us acabarà l'alegria", fent referència al partit que juguen contra el Rayo.

Per al partit d'aquest vespre (20 h) contra el conjunt de Vallecas, l'entrenador del Reial Madrid perd Carvalho, que va patir una contusió al cap al Sardinero, i que se suma a la baixa de Pepe, també per lesió. Per això, Mourinho es veurà probablement obligat a compondre una parella de centrals inèdita, formada per Varane i per Sergio Ramos, que tornaria a la titularitat. En canvi, el conjunt blanc recupera Sami Khedira per al mig del camp, després que l'alemany complís el partit de sanció per l'expulsió de València. El principal referent del Rayo serà el català Tamudo, que precisament contra el Llevant es va estrenar com a golejador madrileny.

stats