SUPERCOPA D'ESPANYA
Esports 20/08/2014

L'Atlètic de Madrid esgarrapa un empat en els darrers minuts al Santiago Bernabéu (1-1)

Cristiano Ronaldo ha estat substituït al descans després de patir unes molèsties físiques

L'Atlètic ha plantat cara al Bernabéu

BarcelonaUn gol de Raúl García en els darrers minuts ha donat l'empat a l'Atlètic de Madrid en el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya, al Santiago Bernabéu. L'equip local ha dominat el partit, marcant el primer gol als 82 minuts de joc gràcies a James Rodríguez, però els matalassers no s'han rendit, empatant poc després.

Simeone ha fet jugar un equip prou defensiu que ha patit durant els primers minuts, quan un Madrid elèctric ha mossegat. Però mica en mica, amb ordres i faltes, l'Atlètic ha aconseguit aturar els atacs locals, igualant el matx i aconseguint ocasions puntuals de gol. Saül per exemple, s'ha quedat sol davant Casillas després d'una errada de Ramos, i Mandzukic s'ha fet un fart de lluitar en atac. Amb Griezmann suplent, l'Atlètic ha picat pedra contra un Madrid en que Kroos no ha aconseguit marcar el ritme del partit, jugant un partit fluix.

A la segona part Ancelotti ha substituït Cristiano, amb molèsties, per un James que no ha fet gaire fins el gol del minut 81. L'Atlètic, fent faltes i carregant-se de targetes, s'ha anat tancant en defensa, evitant amb aturades de Moyà i ajudes defensives el gol d'un Madrid que no ha aconseguit transformar el domini territorial en gols. A manca de cinc minuts pel final però, una jugada amb rebots dins de l'àrea l'ha aprofitat el colombià James per xutar. El seu xut, desviat per l'argentí Ansaldi, ha acabat pujant al marcador. El gol semblava decidir el matx, però poc després una jugada d'Ansaldi l'ha rematada sol al mig de l'àrea Raúl García, empatant.

La Supercopa es decidirà en el partit de tornada al Vicente Calderón d'aquest divendres, amb l'Atlètic arribant amb un bon resultat.