PRIMERA DIVISIÓ
Esports 19/10/2013

Willy Caballero evita la golejada d'un Madrid molt superior al Màlaga (2-0)

El segon gol del Madrid ha arribat després d'un penal inexistent sobre Gareth Bale

BarcelonaEl Reial Madrid encara la setmana del clàssic amb cert optimisme després de derrotar sense patiments el Màlaga. Amb Benzema fora de la convocatòria per molèsties físiques i Bale inicialment suplent, els homes d'Ancelotti han escombrat de la gespa un Màlaga desencertat. Només les grans aturades del porter Willy Caballero han evitat la golejada d'un Madrid que al descans empatava (0-0). El Madrid però, ha jugat el seu millor partit de la temporada amb un 4-3-3 amb laterals de llarg recorregut (Carvajal i Marcelo) i tres homes al mig del camp, Ilarramendi, Khedira i Isco.

A la primera jugada del segon temps però, Di María ha centrat buscant el cap de Cristiano, la seva centrada no l'ha tocat ningú i el Madrid ha fet el primer gol (1-0, 46'). El Màlaga ha intentat trobar opcions en atac sense fortuna, amb el Madrid ha dominat sempre fallant un munt d'ocasions davant un Caballero espectacular. Ancelotti ha fet canvis, trient del camp un ovacionat Morata i donant entrada a Bale. El gal·lès no ha fet gaire cosa, però en el darrer minut ha caigut tot sol en una jugada que ha acabat amb un penal que Cristiano no ha fallat (2-0).

A la porteria ha jugat de nou Diego López. El porter gallec no ha tingut massa feina amb Iker Casillas a la banqueta de nou.

Reial Madrid 2-0 Màlaga