Esports 18/04/2012

'Marca' demana al Reial Madrid que no subestimi “l'orgull alemany”

En la seva crònica del partit entre el Bayern i el Reial Madrid, Santiago Segurola lamenta que els blancs es deixessin vèncer pel "vertigen" d'un partit sense un clar dominador del joc. Alfredo Relaño considera que cap dels dos equips va estar a l'altura d'una semifinal europea

Ara
1 min

Barcelona'Marca' fa una portada en positiu aquest dimecres i atorga la categoria de "gol d'or" a la diana d'Özil, que dóna ales a un Reial Madrid convençut de les seves possibilitats de protagonitzar la final de la Champions. No obstant això, a les pàgines interiors del diari, Santiago Segurola treu els defectes d'un Reial Madrid que es va deixar vèncer pel "vertigen" i per "l'agitació" d'un partit sense un clar dominador, i que va alimentar una dinàmica de "falta de joc" i excés de "puntades de peu". L'adjunt al director de 'Marca' titlla "d'estranya" la resposta dels blancs davant el panorama que els oferia "la urgència del rival", lamenta que el Reial Madrid "s'entestés a jugar un partit equivocat" i els demana que no subestimin "l'orgull alemany", i menys el d'un Bayern avalat per una trajectòria històrica que li confereix la qualificació de "monument a la tenacitat". Tanmateix, recorda que el 2 a 1 fora de casa no és un mal resultat per al Reial Madrid, tot i que admet que els blancs "s'han complicat la vida més del compte".

Per la seva banda, Alfredo Relaño considera que l'equip blanc –i tampoc el Bayern– no va estar ni a l'altura d'una semifinal europea ni a la de la categoria del club que defensa. El director de l''As' admet el rendiment baix que està tenint el global de l'equip en les darreres jornades i lamenta que en el partit d'ahir "tampoc Cristiano Ronaldo" fos l'element desestabilitzador que "tendeix a ser".

stats