PRIMERA DIVISIÓ
Esports 30/09/2012

El Deportivo visita un Madrid que no pot fallar més abans del clàssic

Mourinho farà jugar de titulars els dos homes als quals ha criticat darrerament, Ramos i Özil

Efe
2 min
Els jugadors del Madrid celebren el 3-2, marcat per Cristiano

MadridEl Reial Madrid busca enllaçar per primera vegada dues victòries consecutives davant un Deportivo de la Corunya que arriba a l'estadi Santiago Bernabéu sense complexos i amb valentia. La recuperació del Reial Madrid es posa a prova davant la seva afició en un diumenge que començarà amb l'Assemblea anual del club i acabarà a l'estadi madridista. Els blancs no poden fallar o en cas contrari arribarien al Camp Nou a 11 punts del Barça.

Els dos jugadors 'assenyalats' per Mourinho darrerament, Özil i Ramos, poden tornar a ser titulars avui. També tornarà Sami Khedira. Michael Essien arrossega un cop i no podrà jugar. També tornarà a la convocatòria Fabio Coentrao, complerts els seus partits de sanció per faltar el respecte a un col·legiat. En principi es quedarà a la banqueta, ja que Marcelo ha ofert un bon rendiment en recuperar el seu lloc al lateral esquerre. Mourinho no aclareix dubtes en el pols entre Benzema i Higuaín. El francès, després d'un fluix inici, ha trobat una ratxa golejadora que li fa tenir avantatge en la cursa per la titularitat del nou.

Mentre, el Deportivo afronta sense complexos el repte del Santiago Bernabéu, una missió difícil però no impossible en el seu retorn a la Lliga BBVA. L'equip corunyès només va guanyar dues vegades en la seva història el Reial Madrid a domicili en Lliga, l'última d'elles a aquestes mateixes alçades de temporada en la temporada 2004-05, però realitzarà un exercici de fe per creure en les seves possibilitats.

Des del triomf del 3 d'octubre de 2004 amb un solitari gol d'Albert Luque, el Deportivo no ha tornat a puntuar contra el Madrid al Bernabéu, on, en Lliga, només havia guanyat el 30 d'octubre de 1955 (1-2) , però on es va imposar a la Supercopa de 1995 (1-2) i la final de la Copa del Rei del 2002 (1-2), un triomf que va donar la volta al món.

Alineacions probables:

Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Özil, Di María, Cristiano Ronaldo i Benzema.

Esportiu: Aranzubia, Manuel Pablo, Marchena, Aythami, Evaldo Fabiano, Abel Aguilar, Juan Domínguez, Bruno Gamma, Valerón, Pizzi, i Nelson Oliveira o Riki.

Àrbitre: Ayza Gámez (comitè valencià).

Estadi: Santiago Bernabéu.

Hora: 19.50

stats