HOQUEI PATINS
Esports 26/04/2013

Un Barça sense Reinaldo García rep el Reus en tot un clàssic de l’OK Lliga

El Liceo afronta a priori contra el Vendrell la darrera prova de foc abans de la visita al Palau Blaugrana de la 28a jornada

Jordi Graell
1 min

Barcelona La 24a jornada de l’OK Lliga que arrenca aquest divendres ens deixa amb dos partits destacats, el Barça- Reus Deportiu i el Coinasa Liceo- Moritz Vendrell, ja que s’enfronten entre si els quatre primers classificats. El duel entre blaugranes i reusencs, que es veurà en directe a Barça TV aquesta nit a partir de les nou, es tracta de tot un clàssic de la competició amb una gran rivalitat entre els dos conjunts.

El Barça, que tindrà la baixa de Reinaldo García entre tres i quatre setmanes, buscarà la victòria per anar a dormir a tres punts del líder Liceo, mentre que el Reus necessita els punts per assolir una plaça per disputar la Lliga Europea de l’any vinent. Pel que fa al Liceo, rebrà demà un Vendrell ja amb el cap a la final a quatre de la CERS, però que a la vegada intentarà fer de jutge en la lluita pel títol, ja que la propera jornada rebrà la visita del Barça.

La resta de la jornada de dissabte es completarà amb el Fergo Aisa Sant Feliu – RDI Vilanova, el Noia Freixenet- Muralla Òptica Blanes i el Lloret- Voltregà. Finalment, diumenge es jugaran els últims partits, que enfrontaran l’ICG Software Lleida i el SHUM Maçanet, l’Enrile PAS Alcoi i el Calafell Tot l’Any, i l’Igualada i el Vic.

stats