Esports 23/04/2012

Remuntada del Barça contra el Chelsea "amb l'esperit de Sant Jordi", a 'El 9 Esportiu'

Els diaris esportius se centren en les possibilitats que el Barça encara té en la Lliga de Campions. La premsa de Madrid obre aquest dilluns recordant el resultat del clàssic de dissabte

Ara
1 min
elnou

BarcelonaAmb la Lliga molt complicada després de perdre contra el Madrid, el Barça concentra esforços en la propera trobada contra el Chelsea a la Champions. 'El 9 nou' obre l'edició d'aquest dilluns amb un jugador del Barça sobre un cavall amb una llança punxant l'escut del Chelsea. Al costat d'aquesta imatge titula: "Amb l'esperit de Sant Jordi". Així, el rotatiu afegeix: "Els jugadors del Barça es conjuren per ser a la final de Munic".

'Mundo Deportivo' aposta per la Champions amb un títol ben explícit: "Visca la Champions". Amb una foto de Puyol, Messi i Xavi, el diari assegura que "el vestidor confia en la remuntada i guanyar el seu cinquè títol".

El diari 'Sport' obre l'edició d'avui dilluns amb els "canvis" que prepara Guardiola al Barça. Un d'aquests és "Piqué contra el Chelsea". L'altre és "Alexis titular", tots dos canvis són producte d'una "reacció immediata". De les declaracions de l'entrenador blaugrana, destaquen que Guardiola ha dit: "Ens hi juguem el futur".

'As' destaca que "Cristiano va batre Messi". A més, afegeix que el Madrid va guanyar el clàssic individual i que "el portuguès agafa avantatge per a la bota i la pilota d'or".

'Marca', per la seva banda, demana al Reial Madrid: "Porteu-nos la desena". Amb una foto de Pepe, diu que "l'eufòria del madridisme" "només pensa a eliminar el Bayern". També recorda les paraules de Mourinho: "Res de festes, encara no hem guanyat res".

stats