09/02/2011

Renovació amb missatge

1 min

La notícia de l’any. L’estabilitat d’un club, i diria que de tot un poble, penjava d’aquest acord. S’evita així l’apocalipsi: un Barça sense el Pep, una

idea tan dolorosa com inassumible. S’evita que quedi en evidència que no hi havia pla B simplement perquè el pla B no se’l creuria ningú. S’evita una crisi amb la plantilla, que volia al Pep per sobre fins i tot dels títols que guanyaran aquest any. I s’evita donar oxigen al Madrid. La caverna sap que el Pep accelera sàdicament la seva destrucció: la notícia cau com una bomba sobre la ja debilitada Casa Blanca.

Però com que la vida no és perfecta, la renovació conté un missatge encriptat cap al president del Barça. El Pep li diu: no vaig ser de Laporta però tampoc seré teu. Un any de renovació és un capital pobre per a qui va jurar que era tan amic del Pep que s’hi entendria en 10 minuts. Rosell va desaprofitar l’oportunitat dels 2 anys + 1. Somiava amb un Pep sencer i el té a trossos. Hi ha hagut eleccions i tot segueix igual. El Barça, la nostra ànima, segueix penjant de Guardiola. Un any més.

stats