JORNADA EUROPEA D'HOQUEI PATINS
Esports 23/01/2011

Reus, Barça i Noia se situen líders dels seus grups

L'hoquei europeu va agafant color català. El Reus, el Barça i el Noia ja s'han posat líders del seus grups de la Lliga Europea. A la CERS, el Vilanova i el Lloret encaren l'accés a quarts de final.

Sergi Sabaté

Barcelona.Els equips catalans comencen a enfocar el seu camí cap a la final a vuit de la Lliga Europea d'hoquei. Després de tres jornades de la fase de grups, la igualtat mana en el grup A, on hi ha el Tecnol Reus, el líder de l'OK Lliga, i al grup C, on Noia Freixenet i Roncato Vic lluitaran entre ells i amb un altre os dur com el Candelaria portuguès per accedir als quarts de final de la màxima competició continental. Al grup B, el Barça és l'únic equip que ha guanyat tots els partits i se separa dels seus rivals.

Ahir el primer duel català de la tarda es va saldar a favor de l'equip de Sant Sadurní, que va vèncer al Vic (4-1). El conjunt de Ferran López va dibuixar un bon partit i va maquillar-lo amb quatre gols de nivell. El primer va ser un tret d'Esteller des de mitja pista que va sorprendre Feixas. Tot i l'empat de Borja, Eloi Mitjans va tornar a avançar el seu equip que ja no va abandonar el domini ni en el marcador ni sobre la pista. Del Amor i Feixas, aquest amb un llançament exterior, van tancar la tarda de gols.

El Barça, llançat

Per la seva banda, el Barça Sorli Discau també va golejar al Sather Blanes. Els dos conjunts van entrar amb un plantejament conservador a la pista. Només el gol de Reinaldo al minut 10 va trencar aquest guió. A la segona part els gironins van arrancar amb una marxa menys i fer això davant del Barça es paga car. Els blaugranes ho van saber aprofitar i amb deu minuts, Reinaldo, Carlos López, Mia Ordeig i Torra en van tenir prou per deixar sentenciat el partit. Teixidó va marcar per al Blanes quan faltaven quatre minuts per acabar.

El Tecnol Reus, amb tots els partits guanyats, també enfila el camí de la final a vuit. Sobretot després de la remuntada ahir a la difícil pista del Bassano. Els italians es van situar amb un 3-1 al marcador al descans. Però a la pista on fa dos anys els reusencs es van proclamar campions d'Europa van ser capaços d'aixecar el partit i endur-se els tres punts i el liderat del grup.