Esports 16/12/2017

El Reus i el Granada empaten en un partit sense ocasions (0-0)

El conjunt reusenc segueix al mig de la classificació

Una imatge del partit entre el Reus i el Granada

ReusEl Reus i el Granada han empatat sense gols en un duel marcat per les defenses i amb poques ocasions de gol (0-0).

Els dos conjunts han plantejat un partit molt seriós, sobretot en l'apartat defensiu. Costava veure ocasions clares de gol, i el que es podia apreciar era dues defenses concentrades en no concedir cap concessió al rival. El primer a intentar acostar-se a porteria ha estat el conjunt català, mitjançant un xut de Lekic als 21 minuts de joc, però sense cap perill.

Amb el pas dels minuts, el Reus s'ha anat fent amb el control del joc, intentant combinacions entre els seus tres centrecampistes i un Vitor Silva que, malgrat partir de la banda, també venia al centre per intentar proposar superioritats al mig del camp.

A la segona part ha estat el conjunt andalús el que ha arrencat amb més força. Ha estat a punt de marcar als dos minuts de tornar del descans, però Joselu no ha estat encertat en rematar un centre lateral. Ha replicat el conjunt català amb un xut de Juan Domínguez en el minut 51, però el porter Javi Varas ha desviat a córner.

Es creixia en certs moments un Granada que, malgrat això, ha xocat una i altra vegada amb la muralla reusenca, que s'ha mostrat impenetrable en tot moment. L'extrem Antonio Puertas, que ha entrat en la segona meitat, ha buscat el gol, però el porter local ha estat molt encertat.

En l'última jugada del partit, Edgar Hernández ha tingut a les seves botes la possibilitat de desequilibrar el partit, encara que el seu xut després d'un córner ha estat repel·lit per la defensa rival.