PATINATGE
Esports 15/12/2012

Reus acollirà el Campionat del Món 2014 de Patinatge Artístic

La candidatura reusenca, presentada de manera conjunta pel Reus Deportiu i l'Ajuntament de Reus, té previst organitzar el campionat del 28 de setembre al 12 d'octubre de 2014

Ara
2 min

ReusLa Reial Federació Espanyola de Patinatge ha designat Reus com a seu del Campionat del Món 2014 de Patinatge Artístic. La candidatura reusenca, presentada de manera conjunta pel Reus Deportiu i l'Ajuntament de Reus té previst organitzar el campionat del 28 de setembre al 12 d'octubre de 2014 al Pavelló Olímpic Municipal de Reus. El Comitè Internacional de Patinatge Artístic va concedir a la RFEP l'organització del Campionat del Món el 2014, i aquesta s'ha decantat per la candidatura reusenca d'entre totes les ciutats que optaven a acollir el certamen.

Després de l'acord, va tenir lloc una roda de premsa al mateix Ajuntament de Reus per anunciar la notícia, en la qual van estar present el president de la RFEP, Carmelo Paniagua, el president del Comitè Nacional de Patinatge Artístic, Francesc Jançà, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor d'esports, Sebestià Domench, i la presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells.

Carmelo Paniagua ha subratllat que el repte és "organitzar el millor campionat del món que s'hagi celebrat en la història del patinatge artístic" i que per això s'ha escollit Reus, "una ciutat que és un referent en el món del patinatge a nivell nacional i internacional ".

Per la seva banda, Carles Pellicer, que va ser qui va anunciar l'acord, va destacar que "Reus és una ciutat capdavantera a nivell cultural i també esportiu". Pellicer ha destacat que la col · laboració entre el Reus Deportiu i l'Ajuntament és el que ha portat a poder presentar una candidatura guanyadora per "tornar a fer de Reus una capital important en l'àmbit de l'esport i de referència mundial". Va recordar que el Grup Show del Reus es van proclamar campió del Món recentment, i va voler que aquesta designació servís de "homenatge" per aquest.

stats