COPA CATALUNYA
Esports 31/10/2012

El Nàstic guanya el derbi de la Copa Catalunya al camp del Reus (0-3)

El vigent campió no ha fallat i segueix endavant en la competició gràcies als gols de De la Espada i Virgili

L'eliminatòria de Copa Catalunya entre el Reus i el Nàstic

BarcelonaEl Nàstic s'ha convertit en el primer equip que supera la quarta eliminatòria de la Copa Catalunya en derrotar al derbi el Reus per 0-3. Marcos de la Espada ha fet el 0-1 a la primera part i Albert Virgili ha marcat el segon als 62 minuts. L'equip visitant va jugar els darrers 13 minuts amb un home menys per l'expulsió d'Aleix Coch. Ara, tres minuts després d'aquesta expulsió el local Contreras va veure la segona groga. Amb els dos equips jugant amb un home menys, Virgili ha sentenciat en marcar el 0-3 als 84 minuts de joc.

La resta de partits d'aquesta quarta eliminatòria es jugaran durant les propers setmanes.

Reus 0-3 Nàstic

Reus: Damià, Riki, Sangra, Socias, Robert, Nando, Prades (Sergio León, 67'), Alvaro (Beñat, 62'), Pedrito (Masqué, 67'), Dani (Contretas, 58') i Fonte (Àlex, 58')

Nàstic: Sergio López, Vélez (Ñoño, 89'), Rodri (Joel Coch, 86'), Xisco, Virgili, Calderón (Quintana, 52'), Aleix Coch, Marcos, Aarón Bueno (Mairata, 79'), Bezares i Alberto Benito