FUTBOL CATALÀ
Esports 23/05/2015

El Reus cau al camp del Racing de Ferrol i haurà de remuntar l'eliminatòria (1-0)

Un solitari gol de Nano sentencia els homes dirigits per Natxo González

El gol del Racing de Ferrol contra el Reus

BarcelonaEl Reus ha perdut per 1-0 el partit d'anada de la primera eliminatòria del play-off d'ascens a Segona A, al camp del Racing del Ferrol. La propera setmana, l'equip entrenat per Natxo González haurà de remuntar a casa aquest resultat.

Els gallecs han dominat els primers minuts, amb bones intervencions del porter català Edu Badia. Nano, l'exjugador del filial del Barça ha fet l'únic gol després d'una jugada mal defensada per un Reus que ha marcat un gol, gràcies a Edgar, en fora de joc. El Reus ha protestat dos penals en un partit igualat en que el porter local, McKay, ha evitat el gol de l'empat català a la segona part.