FUTBOL
Esports 18/11/2017

El Reus només pot sumar un punt contra l'Albacete (1-1)

Els del Baix Camp igualen amb un gol de Lekic, però no poden culminar la remuntada

Imatge del Reus-Albacete

BarcelonaEl Reus Deportiu tan sols ha pogut sumar un punt en el partit disputat a casa contra l'Albacete (1-1). Els del Baix Camp han pogut igualar el resultat a la segona part i han disposat d'ocasions per guanyar el partit, tot i que al final els ha faltat punteria.

Roman Zozulya ha inaugurat el marcador per a l'Albacete, al primer temps, i Dejan Lekic ha aconseguit l'empat, pocs minuts després de saltar al terreny de joc. La mala notícia ha estat la lesió de David Querol, que s'ha fet mal al genoll i ha hagut de ser substituït al temps de descompte.

Amb aquest marcador els reusencs se situen a la zona còmoda de Segona Divisió amb 20 punts. El pròxim partit serà dissabte que ve a Saragossa.