Esports 20/08/2016

El Reus s'estrena a Segona amb un triomf agònic i històric al camp del Mallorca (0-1)

Alberto Benito dóna el triomf als reusencs amb una diana al minut 89

R.r.
El Reus s'estrena a segona amb un triomf agònic al camp del Mallorca (0-1)

BarcelonaEl Reus no es podia estrenar de millor manera a la categoria de plata del futbol espanyol. Els homes de Natxo González han sumat els primers tres punts gràcies a un triomf per la mínima (0-1) al camp del Mallorca. I aquest triomf, gràcies a un gol al minut 89 d'Alberto Benito.

Els balears han començat el partit amb més protagonisme, arribant a importunar la porteria d'Edgar Badia en diverses ocasions. No ha estat fins al minut 29 que Miramon ha avisat en un córner, en què ha estat a punt de sorprendre Santamaría. Els reusencs, però, han hagut de fer front al temporal en contra en quedar-se amb deu homes al minut 32 després que Migue veiés la segona groga.

L'expulsió ha obligat els visitants a reformular el sistema, però poc després del descans les forces s'han tornat a igualar, ja que Moutinho ha estat expulsat al minut 52. Amb tots dos equips amb deu homes, el partit semblava que s'acabaria amb empat fins que un cop de fortuna ha somrigut als visitants, que tanquen la primera jornada de la millor forma possible.