Esports 11/06/2012

Ribéry i Benzema amenacen una Anglaterra sense Rooney

David R. Jover
1 min
Franck Ribéry, un dels jugadors claus de la selecció francesa,  en un dels entrenaments previs al partit.

BARCELONAAfrontar els dos primers partits de l'Eurocopa sense el teu millor jugador és un problema. No és una circumstància que t'impedeixi guanyar un partit, però et condiciona a l'hora de canviar el sistema o fer un simple canvi de peces.

Aquesta situació és la que se li presenta a l'Anglaterra de Roy Hodgson, que no podrà comptar amb la seva estrella, Wayne Rooney, en els dos primers partits de la primera fase. I, a més, un d'aquests partits és el que a priori ha de ser el matx més complicat de tots, ja que al davant tindran una França que sembla haver renascut i superat el canvi generacional que tant necessitava des que va guanyar el Mundial del 1998 i l'Eurocopa del 2000.

Si els pronòstics es compleixen, una situació que al món de l'esport pot canviar en qüestió de segons, totes dues seleccions passaran a quarts de final, ja que els seus rivals de grup, Ucraïna i Suècia, tenen menys potencial.

Ara bé, el fet que en aquest primer partit un d'ells pugui deixar de sumar, afegit a un possible triomf de qualsevol de les altres dues seleccions, pot encendre els llums d'alarma sobre Anglaterra i França, que tenen ganes d'anar més enllà després de les decepcions passades. Ribéry i Benzema seran els jugadors que més perill crearan a una Anglaterra que tampoc ha d'oblidar Samir Nasri, que serà el cervell en atac d'una selecció que comanda l'exjugador del Barça Laurent Blanc.

Anglaterra, que ha perdut per lesió, entre d'altres, Frank Lampard, vol ser capaç de vèncer sense un Rooney sancionat.

stats