Publicitat
Publicitat

Esports

Un atleta correrà aquest diumenge a Barcelona la seva marató número 500 de forma consecutiva

Ricardo Abad, que vol cridar l'atenció per promoure la salud a través de l'activitat física i recaptar fons per a una associació en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual (ANFAS), té previst arribar (12.30 hores) al Moll de la Marina

Després d'haver recorregut més de 21.000 quilòmetres, Ricardo Abad completarà aquest diumenge una fita de dimensions descomunals a Barcelona, on té previst finalitzar la seva marató número 500 de forma consecutiva.

L'atleta, que vol cridar l'atenció per promoure la salud a través de l'activitat física i recaptar fons per a una associació en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual (ANFAS), té previst arribar aquest diumenge (12.30 hores) al Moll de la Marina de Barcelona.

El repte de Ricardo Abad, que compta amb una pàgina web en què explica les seves experiències, va començar el passat 1 d'octubre del 2010. L'atleta de Tafalla, que ha recaptat ja més de 8.000 euros, ha passat per moments difícils, com la setmana passada, quan va haver de seguir corrent amb un virus estomacal.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT