Esports 19/12/2011

Ricky Rubio debuta amb triomf en un partit de pretemporada

àlex Gozalbo
1 min

Ricky Rubio va debutar en un partit de pretemporada a la NBA. El base, que va patir una petita lesió de turmell al segon quart, va sumar 6 punts (1/3 en tirs de dos, 0/1 en triples i 4/4 en tirs lliures), 7 assistències, 6 rebots i 2 recuperacions en 24 minuts en la victòria dels Minnesota Timberwolves contra els Milwaukee Bucks (117-96).

El debut de Ricky Rubio, que va començar el partit a la banqueta, es va produir a les 2 hores i 25 minuts de la matinada. El base va compartir alguns minuts amb J.J. Barea, que va ocupar la posició d'escorta.

L'aparició de Ricky Rubio va servir perquè els 15.013 espectadors del Target Center es posessin drets per aplaudir-lo. A més, durant el partit amistós el nom del jugador català, que va protagonitzar algunes de les jugades més espectaculars, es va convertir en trending topic mundial a Twitter.

Els Lakers de Pau Gasol debutaran aquesta nit contra els Clippers. Un dels atractius del partit és la presència de Chris Paul, jugador que van intentar fitxar els Lakers i finalment ha acabat als Clippers.

stats