14/04/2013

Robert Martínez porta el Wigan a la final de la Cup

BarcelonaPer primer cop en la història del torneig més antic del món, la Copa anglesa, un dels finalistes serà entrenat per un tècnic català. El Wigan de Robert Martínez es va classificar per a la primera final de la seva història després de superar el Millwall per 2-0. La segona semifinal es juga avui entre el Manchester City i el Chelsea. El tècnic de Balaguer, jugador del Wigan del 1995 al 2011, va tornar a aquest club com a tècnic el 2009. Ara l'ha deixat a les portes de les competicions europees i amb la possibilitat de guanyar el que seria el seu primer títol de Copa just en una temporada en què lluita per evitar el descens a Segona Divisió. El Wigan va imposar el seu millor joc i abans del descans ja guanyava gràcies al gol de l'escocès Shaun Maloney, després d'una bona assistència d'Arouna Koné. A la segona part, quan el Millwall atacava buscant l'empat, Jordi Gómez es va inventar una assistència que Callum McManaman va convertir en el 0-2 definitiu. Al Wigan hi juguen els catalans Jordi Gómez, Roman Golobart, Eduard Campabadal i Albert Crusat, i el mallorquí Ivan Ramis. El partit va acabar amb incidents entre els aficionats del Millwall i la policia.