FUTBOL
Esports 31/03/2018

El Roma empata a Bolonya i perd Nainggolan per lesió (1-1)

L'equip d'Eusebio Di Francesco segueix tercer a Itàlia gràcies a un gol de Dzeko

T.p.
El Roma empata a Bolonya i perd Nainggolan lesionat (1-1)

BarcelonaJust abans de jugar al Camp Nou, el Roma ha empatat al camp del Bolonya a la Serie A (1-1). L'equip d'Eusebio Di Francesco, tercer a la lliga, ha donat descans al golejador Dzeko en un partit en què una errada defensiva ha permès a Pulgar fer el primer gol local durant un primer temps en què el migcampista belga Radja Nainggolan s'ha retirat lesionat.

Nainggolan, un dels líders del centre del camp dels romans, ha tingut un problema muscular al minut 15 de partit i, després d'intentar seguir jugant, s'ha vist obligat a demanar el canvi al tècnic Eusebio Di Francesco. L'internacional belga ha sigut substituït al minut 17 pel brasiler Gerson Santos da Silva, que s'ha situat al costat de Daniele De Rossi i l'holandès Kevin Strootman.

A la segona part, Di Francesco, que tenia el seu fill jugant a l'equip rival, ha fet entrar Dzeko, i el bosnià ha fet el gol de l'empat a falta de 10 minuts.