PREMIER LEAGUE
Esports 09/05/2013

Wayne Rooney vol abandonar aquesta temporada el Manchester United

El club britànic afirma que el davanter seguirà però podria intentar fitxar Cristiano Ronaldo

Efe
1 min

BarcelonaEl davanter del Manchester United Wayne Rooney vol seguir l'exemple d'Alex Ferguson i ha demanat marxar del club aquesta temporada, però el club assegura que "no està en venda". El jugador anglès, de 27 anys, hauria mantingut fa dues setmanes una "conversa informal" amb Ferguson en què va "suggerir" que seria millor per a ell provar sort lluny d'Old Trafford, malgrat que encara el lliguen dos anys de contracte amb el United.

El club ha fet públic un comunicat davant les informacions sobre la possible marxa del jugador en el qual declara que Rooney "no està en venda", i la premsa britànica apunta que seria necessari comptar amb l'opinió del futur entrenador. Malgrat que encara no s'ha anunciat oficialment el nom del substitut de Ferguson, els mitjans donen per segura l'elecció de David Moyes, de 50 anys i actualment a la banqueta de l'Everton. Segons alguns mitjans, si Rooney marxa, el United intentaria fitxar de nou Cristiano Ronaldo.

Rooney ja va estar a les ordres de Moyes a l'Everton durant dues temporades, fins al 2004, quan als 18 anys es va convertir en un "diable vermell" per un traspàs que va posar fi a una relació complicada amb el seu entrenador, segons la premsa britànica. Els rumors sobre el descontentament del jugador al United van començar durant la segona meitat de la temporada, després que fos apartat del terreny de joc en favor de Danny Welbeck durant un partit contra el Madrid,.

Ferguson va sortir llavors en defensa del davanter i va donar la seva paraula que la permanència al United estava assegurada per a la propera temporada i que la seva situació es renegociaria, ja que a falta de dos anys per finalitzar un contracte, els clubs solen temptejar els jugadors.

stats