24/04/2013

Roura: "Ens hem deixat la pell i hem fet el que hem pogut"

2 min

Munic.Cares llargues entre l'expedició del Barça. Jordi Roura va donar la cara i va admetre que físicament l'equip no està fi i que el principal culpable de la golejada va ser un rival fantàstic: "El Bayern ha estat millor, ha fet un gran partit i ens ha superat. En la primera part hem competit bé, però ens han marcat en una jugada en què sabíem que ens farien patir. Ara, s'ha competit bé i el partit estava igualat. Però altre cop en una jugada de pilota parada ens han fet mal. Són alts, són forts, i el segon gol ens ha fet mal anímicament. Ens ha tocat atacar i en deixar més espais ens han fet mal. Al final hem notat la falta de físic. Aquests dies s'ha intentat recuperar la gent per arribar frescos, però s'ha vist que ells estan més forts. Una de les causes de la derrota és que estem una mica justets de força, i ells han estat millors". Roura també es va recordar dels àrbitres: "No és cap excusa, però en cada partit fora de casa a la Champions ens han passat coses estranyes amb jugades il·legals".

Roura va justificar la decisió de fer només un canvi durant els 90 minuts dient que no veien clares les decisions, però va voler ressaltar que "això no vol dir que no hi hagi solucions entre els suplents". "S'intentarà guanyar el partit de tornada, intentarem somiar malgrat que sabem que serà molt difícil", va dir Roura. En la mateixa línia es va pronunciar Gerard Piqué, que va admetre que els havien "passat per sobre". "No podem parlar de l'àrbitre, ells han jugat millor i punt. Són forts, ràpids, ens han fet patir", va dir el defensa.

El local Javi Martínez, per la seva banda, va comentar que no va ser fàcil malgrat el resultat: "Per aturar el Barça et toca córrer molt, i estem molt cansats. És un gran resultat, però no podem celebrar res, ja que el Barça ja va demostrar contra el Mialn que pot aixecar una eliminatòria que sembla perduda". "El Barça ha demostrat que és un gran equip però nosaltres estem a un nivell molt alt. S'ha jugat amb ordre, amb disciplina tàctica. Ha estat la clau per guanyar el partit", va dir Heynckes per la seva banda.

stats