ESPANYOL

Rubén Duarte abandona l'Espanyol i fitxa per l'Alabès

L'entitat catalana reté el 30% dels drets econòmics del jugador i el preu de traspàs és de 400.000 d'euros

L' Espanyol i l' Alabès han confirmat aquest dilluns el traspàs del lateral esquerre Rubén Duarte a l'entitat de Vitòria. L'acord s'ha saldat per 400.000 euros més 100.000 en condició de variables, i el jugador s'ha compromès per tres temporades. L'entitat blanc-i-blava conserva, però, el 30% dels drets econòmics del jugador. 

Duarte va arribar la temporada 2009-2010 al futbol base de l'Espanyol. Amb 17 anys va debutar a la Segona Divisió B i, amb 19, ho va fer a la Primera Divisió. Ha sigut internacional amb la selecció espanyola en totes les categories inferiors.

Després de vuit anys a l'entitat blanc-i-blava, el jugador d'Almeria s'acomiada i es converteix en el primer fitxatge de l'Alabès per a la temporada 2017-2018. L' Espanyol, a través de la seva pàgina web, ha desitjat molta sort a Duarte i li agraït "el seu compromís, espanyolisme, treball i esforç durant aquestes tres temporades al primer equip". Duarte ha disputat 45 partits, entre la Lliga i la Copa del Rei, amb el primer equip de l'Espanyol.

Més continguts de