Rubi: "A la segona part no hem tingut tanta fluïdesa i no entenc per què hem patit tant"

El tècnic de l'Espanyol destaca la personalitat de l'equip en un partit amb ritme molt alt

"L'empat és el que hi ha. Hem tingut molta personalitat a la primera part a còpia de joc i a la segona no hem tingut aquesta fluïdesa. Hem tingut ocasions, però no ha sigut tan bona", ha explicat Rubi instants després que el seu Espanyol empatés a Vallecas. El tècnic maresmenc ha elogiat la reacció dels seus homes després d'encaixar el primer gol: "M'ha agradat molt l'equip. Ha sigut una llàstima que el gol psicològic de l'1-2 només ens hagi durat un minut. És una pena perquè hem anat al vestidor amb molta moral".

Rubi ha valorat l'empat com un resultat "just" i s'ha referit als canvis fets en un partit de ritme molt alt que exigia un gran nivell d'activació: "Era un partit amb un ritme altíssim i s'ha d'anar amb compte amb els canvis perquè els jugadors s'han de posar de 0 a 100 en un moment. Estic content amb els que han entrat, encara que hagin estat pocs minuts".

El tècnic ha tingut paraules d'elogi per a Hermoso, que segueix creixent: "Té ganes de fer un pas endavant. De fer-se un nom en el futbol professional. Veurem on té el seu límit". També s'ha referit a l'última acció del partit, on el VAR ha rectificat el penal xiulat inicialment per l'àrbitre: "És com quan un va a entrar al quiròfan i està esperant. És un caramelet que et treuen a l'últim minut, però es just".