Esports 28/03/2016

Espanya acaba quarta al preolímpic de waterpolo femení (4-10)

F.r.
Anna Espar en una acció de les semifinals

BarcelonaLa selecció espanyola de waterpolo femení ha caigut contra Rússia (4-10) en el partit que decidia la tercera posició del preolímpic que s'ha jugat a Gouda. Les espanyoles han arribat al duel després de perdre davant la vigent campiona del món, Estats Units. Abans, a quarts de final, ja havien aconseguit una plaça per als Jocs Olímpics de Rio amb la victòria contra Holanda. La intenció del seleccionador espanyol Miki Oca era competir en aquest partit per preparar la cita olímpica, però el cansament i el domini rus han passat factura a les espanyoles.

Les russes han decidit el partit amb cinc dianes en el primer quart que remuntaven el gol inicial de Judith Forca (1-5). A partir del segon temps les dues seleccions han igualat les forces i ambdues han aconseguit marcar dos gols (3-7). El marcador no s'ha mogut fins a l'últim quart, quan les russes han ampliat l'avantatge amb tres dianes més.