FUTBOL
Esports 19/07/2020

El Barça B i el Sabadell superen el primer torn del play-off d'ascens a Segona

S'uneixen al Cornellà, que dissabte va superar l'Eivissa

Els jugadors del Sabadell, celebrant el gol d'Edgar contra l'Atlètic de Madrid B

BarcelonaTres de tres. Els tres equips catalans que aspiren a l'ascens a Segona han superat el primer torn a la fase final d'Andalusia. Si dissabte ho va fer el Cornellà, avui ha estat el torn del Barça B i el Sabadell. Els arlequinats ho han fet patint, als penals contra l'Atlètic de Madrid B. Al segon torn, el Sabadell jugarà contra la Cultural Leonesa, el Barça B contra el Badajoz i el Cornellà, contra el Cartagena o l'Atlètic Balears. El segon torn es juga entre dimecres i dijous.

A Algesires, el Sabadell d'Antonio Hidalgo s'ha posat per davant gràcies a un gol de falta d'Edgar als dos minuts de joc. Òscar Rubio hauria pogut fer el segon en un bon primer temps vallesà, però en la darrera jugada del partit, l'Atlètic de Madrid ha empatat. A la pròrroga, el Sabadell ha dut el pes del partit, però la millor ocasió ha estat del filial matalasser. Finalment, als penals, s'ha imposat el Sabadell per 3 a 1.

El Barça B supera el Valladolid Promesas i arriba a les semifinals del play-off d'ascens

El Barça B s'ha desfet del Valladolid Promesas (3-2) en un partit en què els homes de Francesc Xavier Garcia Pimienta han imposat la seva qualitat malgrat els problemes del tècnic català per tancar la convocatòria, ja que entre lesions, jugadors que han acabat contracte i la presència d'homes com Riqui Puig i Araujo al primer equip tot just tenia 12 fitxes del filial. Els altres jugadors eren del juvenil.

Konrad ha marcat ja en els primers minuts, però el filial del Valladolid ha empatat poc després gràcies a Miguel de la Fuente. El gol del 2-1 ha arribat a la segona part gràcies a Monchu, un dels jugadors més actius del Barça B. I Konrad, de nou, ha marcat el 3-1 que semblava definitiu, però Miguel Rubio encara ha tingut temps de marcar el 3-2 en la sortida d'un servei de cantonada. Les aturades d'Iñaki Peña també van ser claus per aconseguir superar el torn. I ara, de cara a les semifinals, Garcia Pimienta podria rebre el reforç de Riqui Puig, Ansu Fati i Ronald Araujo.