LIGA ADELANTE
Esports 27/09/2014

Un Alabès molt efectiu tomba el Sabadell a Mendizorrotza (3-1)

Dos gols abans del descans han acabat amb la resistència dels arlequinats

BarcelonaL'Alabès ha superat un Sabadell tou en defensa en un partit que s'ha decidit abans del descans. Ranko Despotovic i Tejera han marcat els dos primers gols locals abans del minut 30 i en els primers minuts del segon acte el davanter serbi de nou ha tallat l'inici de reacció dels catalans des del punt de penal.

El Sabadell ha disposat un entramat defensiu molt poblat amb cinc defenses i tres migcentres per davant, però l'Alabès ha trigat 9 minuts per marcar trobant forats pel mig de la defensa. El gol de Despotovic ha posat nerviós un Sabadell que ha apostat per un 5-3-2 sense sort.

A la segona part Olmo ha fet canvis, però el Sabadell mai ha tingut opcions de puntuar. Perdent 3-0, Tamudo ha marcat l'únic gol dels vallesans en els darrers minuts.

Alabès: Manu Fernández, Galán, Laguardia, Migue, Raúl García; Toribio, Manu García; Vélez (Rafa García, m. 61), Tejera, Juli; i Despotovic (Sangalli, m. 82).

Sabadell: Nauzet; Cristian, Olivas, Crespí, Carlos Hernández (Collantes, m. 39), Riau; Hidalgo, Eguaras (Aridai, m. 45), Longás (Sotan, m. 61); Tamudo, Juanto.

Gols: 1-0, m. 7: Despotovic; 2-0, m. 39: Tejera; 3-0, m. 57: Despotovic, de penal; 3-1, m. 83: Tamudo.

Àrbitre: González Fuertes (Asturià).TG : Tejera, Laguardia, Cristian, Longás, Crespí, Sotan.