LIGA ADELANTE
Esports 31/01/2015

El Barça B respira després de golejar un Sabadell en inferioritat numèrica (1-4)

Munir, Sandro, Halilovic i Dongou marquen els gols contra un Sabadell que seguirà sent cuer

Munir, lluitant per una pilota a Sabadell

SabadellEl Barça B s'ha endut el triomf de la Nova Creu Alta (1-4) i aconsegueix escapar-se de la zona de descens. El Sabadell en canvi, queda cuer i tocat després de plantar cara durant els primers minuts. La vermella a Cristian però, ha deixat els vallesans tocats.

Eusebio, conscient que una derrota podia significar el seu acomiadament, ha vist com Munir feia ràpidament el primer gol. La defensa arlequinada, molt oberta, ha deixat molts espais a un Munir que primer ha vist com De Navas aturava el seu xut. A la segona però, no ha perdonat. Abans, el local Benja havia perdonat el primer gol sabadellenc. El Sabadell ha reaccionat gràcies al caràcters d'Aníbal Zurdo, titular per primer cop després de tornar al Sabadell. El davanter amb passaport mexicà ha marcat el gol de l'empat al segon pal, però just després Cristian ha fet penal sobre Dongou, veient la segona groga. Sandro ha marcat el penal i amb 10 homes, el Sabadell ha patit massa en defensa. Malgrat que De Navas, titular per la sanció a Nauzet, ha fet grans aturades, Halilovic, en una bonica jugada individual, ha fet el tercer gol blaugrana abans del descans.

A la segona part el Sabadell ha gaudit de dues ocasions molt clares en botes de Collantes. Però les ha fallat i en canvi, Dongou ha marcat en la primera ocasió del Barça a a la segona part, sentenciant el matx (1-4, 53'). Amb el gol, el partit ha canviat del tot. Malgrat la manca de control, la intensitat ha baixat, amb menys ocasions. Dongou ha fallat algunes ocasions i visitants i Aníbal gairebé marca en dues ocasions el segon gol local. El marcador però, s'ha quedat igual.