SEGONA DIVISIÓ
Esports 28/01/2012

El Sabadell rep la cessió del davanter internacional sub'19 del Betis Ezequiel Calvente

Segon reforç del Sabadell durant el mercat d'hivern amb la cessió d'Ezequiel Calvente, davanter del Betis que jugava al filial

T.p.
1 min
Ezequiel, el nou davanter del Sabadell

BarcelonaDesprés de fitxar el veterà migcampista català Antonio Hidalgo, el club arlequinat s'ha reforçat amb el davanter bètic Ezequiel, qui arribarà cedit fins a finals de temporada, segons l'acord a què han arribat els clubs. L'extrem jugarà amb una clàusula que garantirà que jugui el màxim de partits, tal i com desitja el Betis per un desl seus jugadors més prometedors. El Sabadell s'havia interessat per Ezequiel fa diverses setmanes i aquest va ser el motiu final pel qual el jugador nascut a Melilla però criat a Granada hagi decidit marxar a la Nova Creu Alta. El secretari tècnic del club, Xavi Roca, ha fet públic el fitxatge a Catalunya Ràdio.

Ezequiel, de 20 anys, ja ha debutat al primer equip del Betis, amb el que va marcar un gol a Segona Divisió. El seu club però, volia que jugués a una categoria superior a aquella del filial. Ezequiel ha jugat amb la selecció espanyola sub'19. Amb aquesta selecció va ser subcampió d'Europa el 2000.

stats