SEGONA DIVISIÓ
Esports 01/02/2014

Polèmica derrota del Sabadell al camp del Deportivo (2-1)

L'àrbitre no ha xiulat un clar penal favorable als arlequinats en els darrers minuts

El Sabadell ha perdut a Riazor

BarcelonaCruel derrota del Sabadell a Riazor. Els homes de Miquel Olmo han jugat un bon primer temps, han patit a la segona part amb 10 homes i en els darrers minuts han reclamat un penal per unes clares mans de la defensa del Deportivo.

Olmo ha sortir amb dos puntes sota la pluja al camp del líder, amb Anibal i Tamudo. Ha estat un primer temps igualat, amb Nauzet evitant dues ocasions clares dels locals i Sotan Tanabe gaudint d'una bona ocasió en els primers minuts. La defensa arlequinada, liderada per Carlos Hernández i Crespí, ha aguantat ferma fins el descans (0-0).

La segona part ha començat malament ja que Carlos Hernández ha vist la segona groga en agafar la samarreta el local Rabella. Amb 10 homes, el Sabadell ha vist com Salomao feia el primer gol just després de dos canvis per organitzar la defensa arlequinada, amb Kiko Olivas ocupant el lloc de Tamudo, i Cristian entrenant per Arteaga.

El partit s'ha igualat quan el local Juan Domínguez ha vist la segona groga per una falta dura sobre Juanjo. El Sabadell s'ha fet amb la pilota acostant-se a la porteria gallega, però als 80 minuts Toche ha fet el 2-0. La reacció arlequinada ha estat rapida, amb el japonès Sotan Tanabe marcant de cap el 2-1 als 82 minuts. I poc després, unes clares mans de la defensa del Deportivo no han estat xiulades. El Sabadell, que ha protestat molt l'actuació de l'àrbitre, ha buscat l'empat sense sort.