PRETEMPORADA
Esports 09/08/2012

Un Espanyol cada dia més sòlid guanya al camp del Sabadell (0-1)

L'Espanyol suma la seva sisena victòria consecutiva de la pretemporada davant un Sabadell que va mostrar bons detalls

Ara
2 min
Duel de mexicans al Sabadell-Espanyol, Ulises Dávila i Héctor Moreno

SabadellL'Espanyol ha sumat la seva sisena victòria consecutiva de la pretemporada en el partit que suposava la presentació del Sabadell davant la seva afició. A més, l'equip arlequinat estrenava la graderia del gol nord de la Nova Creu Alta.

El primer temps va ser igualat, amb ocasions a les dues porteries i bons detalls del mexicà local Ulises Dávila, defensat pel seu compatriota Héctor Moreno. Gato i Arteaga també van estar actius durant les contres d'un Sabadell que va veure com la pilota la tenia gairebé sempre l'Espanyol, gràcies a Verdú.

Els canvis en el descans van donar una mica d'oxigen als dos equips i el joc va tornar a accelerar-se en els minuts inicials. L'àrbitre va assenyalar penal per unes mans inexistents d'un defensa arlequinat després d'una rematada d'Héctor Moreno. Nauzet, porter local i ex del Mirandés, va endevinar la intenció de Verdú i va aturar el llançament.

L'Espanyol, de mica en mica, va dominar més, i Víctor Álvarez, que acabava de sortir al terreny de joc, va posar en avantatge els blanc-i-blaus amb un gran xut des de fora de l'àrea. Durant la resta del partit no es van veure gaires ocasions més de gol.

Fitxa tècnica

CE Sabadell: Nauzet, Abraham Paz, Juanjo (Juvenal, min.78), Hèctor Simón (Eneko, min.46), Ramírez, Arteaga (Collantes, min.46), Aníbal (Baha, min 67), Gat (F. Llorente, min.46), Ulisses Dávila (Fito, min.67), Toni Lao (Espasandín, min.78) i Tortolero.

RCD Espanyol: K. Casilla (C. Álvarez, min.46), Tejera (V. Sánchez, min.46), Forlín, Raúl Baena (Cristian Gómez, min.46), J. Verdú (Armero, min.78), Rui Fonte (Álvaro, min.63), H. Moreno, Javi López (Galán, min.63), Capdevila (Víctor Álvarez, min.63), M. Wakaso (Thievy, min.78) i Christian Alfonso (Albín, min.46).

Gol: 0-1: Víctor Álvarez (min.64).

Àrbitre: Medie Jiménez (C. Català). Ha ensenyat targeta groga a Héctor Simón, Javi López, Tortolero, Galán, Víctor Álvarez i Abraham Paz.

Incidències: Uns 6.000 espectadors. El Sabadell va oferir una samarreta arlequinada amb el nom de Jarque a l'Espanyol.

stats