SEGONA DIVISIÓ
Esports 28/09/2012

Un Sabadell en ratxa rep el Guadalajara amb problemes a la defensa

L'equip arlequinat busca la quarta victòria consecutiva davant d'un Guadalajara que arriba a la Nova Creu Alta com a cuer (20 h)

Efe
1 min

SabadellEls arlequinats han signat un mes de setembre esplèndid, amb victòries en Lliga contra l'Almeria (3-0), el Castilla (2-3) i el Xerez (3-0), i en Copa del Rei contra l'Hèrcules (2-0).

Per a aquest partit, l'entrenador Lluís Carreras haurà d'improvisar en defensa, ja que, després de les baixes per lesió de Pablo Ruiz, Abraham Paz i Jesús Olmo, s'ha quedat amb Dani Tortolero com a únic central disponible. Per completar la defensa, el fet més probable és que el tècnic català recorri al polivalent Toni Lao, un fix la temporada passada que ara està disposant de molt pocs minuts, però que, malgrat ser lateral dret, ha actuat altres vegades de central.

La gran novetat en la convocatòria sabadellenca la protagonitza l'extrem Juanjo Collantes que no ha pogut debutar encara per culpa d'una lesió muscular de la qual ja està totalment recuperat. No han entrat a la llista Nabil Baha, amb molèsties musculars, ni Fito ni Llorente per decisió tècnica. El partit serà molt especial per al golejador arlequinat Aníbal Zurdo, que s'enfrontarà al que va ser el seu equip les dues últimes temporades, del qual va ser peça clau en la consecució de l'ascens i la posterior permanència.

Alineacions probables:

Sabadell: Nauzet; Óscar Ramírez, Toni Lao, Dani Tortolero, Espasandín; Juanjo, Moha, Hidalgo; Eneko, Lanza i Aníbal.

Guadalajara: Toño, Espín, Gaffoor, Barral, César, Jony, Erice, Badía, Álvaro, Susaeta i Cristian Fernández.

Àrbitre: Prieto Iglesias (comitè navarrès).

Estadi: Nova Creu Alta.

Hora: 20.00 hores.

stats