SEGONA DIVISIÓ
Esports 26/05/2013

El Sabadell cau derrotat al camp del Lugo en un partit igualat (2-0)

Els arlequinats, amb la salvació a la butxaca, han perdut amb dos gols a la segona part

Ara
2 min

BarcelonaEl Lugo ha superat al Centre d'Esports Sabadell a l'estadi Angel Carro (2-0). Els arlequinats no han pogut contrarrestar l'empenta dels gallecs, que amb aquest triomf, han garantit la seva permanència a Segona.

Durant la primera part De Navas ha evitat el gol dels locals amb grans actuacions, però el Sabadell, relaxat ja que no s'hi jugava res, també ha aconseguit crear les seves ocasions. A la represa, Iván Pérez a la contra ha xutat per sobre el travesser només començar. Després, un contraatac arlequinat ha deixat a Gato sol, però escorat, davant Yoel, que ha aturat el seu xut de rosca.

De Navas ha tornat a aturar un xut de Pablo Álvarez a assistència d'Héctor Font. Era la prèvia del primer gol, que ha arribat en un servei en llarg del porter del Lugo que Óscar Díaz ha controlat i, de primeres, ha superat De Navas en una preciosa vaselina. Arteaga ha pogut empatar sis minuts més tard d'aquesta diana inaugural. L'andalús s'ha quedat amb una pilota morta dins l'àrea després d'una centrada de Collantes, però el seu xut ha acabat al cos de Yoel. En el tram final de partit, una jugada individual de Rubén Durán ha acabat amb la pilota allotjada al fons de la xarxa de la porteria del vallesana.

Lugo 2-0 SabadellCD Lugo:

Yoel, De Coz, Belforti, Víctor Marco, Manu, Iago (Héctor Font, 37’), Pita (Javi Rey, 81’), Seoane, Pablo Álvarez, Iván Pérez (Rubén Durán, 73’) i Óscar Díaz

CE Sabadell: De Navas, Ramírez, Pablo Ruiz, Tortolero, Samu, Juanjo, Juvenal, Arteaga (Eneko, 78’), Longás (Fito, 67’), Collantes i Gato (Dani Domínguez, 86’)

Gols: 1-0 Óscar Díaz (71’) i 2-0 Rubén Durán (82’)

Àrbitre: Jorge Valdés Aller (Castellano-lleonès). Ha amonestat a Pablo Álvarez, Belforti; Samu, Juvenal i Arteaga

Estadi: Angel Carro (4.000 espectadors)

stats