SEGONA DIVISIÓ
Esports 18/08/2013

Un Sabadell inspirat goleja el Mallorca a la Nova Creu Alta (4-0)

Al descans els arlequinats ja guanyaven per 2-0 un rival sense punteria i tou en defensa

El Sabadell ha golejat el Mallorca

SabadellHorrible debut del Mallorca a Segona. L’equip de Josep Lluís Oltra ha sigut golejat per un Sabadell inspirat, en una golejada sorprenent (4-0). Al descans, els homes de Javi Salamero ja guanyaven per 2-0. L’equip arlequinat, amb moltes noves cares, ha patit una mica en defensa durant els primers minuts amb un gol visitant que no ha pujat al marcador per una falta de Víctor Casadesús. La defensa avançada dels arlequinats, en què tres dels jugadors debutaven, mica en mica s'ha centrat, inspirada per la bona actuació del veterà porter David de Navas.

El Sabadell, en el primer partit de Salamero com a tècnic i de Keysuke Sakamoto com a president de l’entitat, ha marcat ràpid, quan Cristian ha rematat una centrada al segon pal (20'). Poc després, un altre debutant, Carlos Hernández, ha marcat de cap per sobre del porter Aouate (27'). Els dos gols han tret de polleguera un Mallorca que no ha aprofitat la baixa per lesió del local Moha.

A la segona part, Oltra ha fet un doble canvi apostant per una defensa de tres homes, sacrificant un central per posar més davanters sobre la gespa. El Sabadell ho ha aprofitat per castigar els mallorquinistes a la contra, amb Cristian (68') i Aníbal (74') marcant els gols que han sentenciat el matx. El Mallorca no ha deixat de buscar el gol, amb dos xuts al pal d’Emilio Nsue.