SEGONA DIVISIÓ
Esports 24/11/2012

El Sabadell vol allargar el seu moment dolç de joc davant un Mirandés en zona de descens

Els arlequinats porten quatre partits sense perdre i arriben al partit després de golejar 2-5 al camp del Recreativo

Efe
2 min
Victòria del Sabadell  i empat agònic del Barça B

SabadellEl Sabadell buscarà aferrar-se a la part alta de la taula davant un Mirandés que lluita per abandonar els llocs de descens i s'ha proposat donar la sorpresa en la primera visita de tota la seva història a la Nova Creu Alta. Els catalans arriben en ratxa, després d'encadenar quatre jornades sense perdre, amb dos empats i dos triomfs seguits, l'últim per una sonada golejada (2-5) al Nuevo Colombino davant el Recreativo.

El peatge que el Sabadell va pagar a Huelva va ser la cinquena groga vista pel seu 'cervell' Juanjo Ciércoles i que l'obligarà a complir sanció aquest dissabte. Per ocupar el seu vacant, el tècnic Lluís Carreras recorrerà a Héctor Simón, el seu recanvi natural. Juanjo no serà l'única baixa arlequinada, ja que continuen lesionats els centrals Olmo i Tortolero, l'atacant GatO i el centrecampista Juvenal, que ha recaigut de la seva lesió de genoll. Per contra, el lateral esquerre Víctor Espasandín ja ha complert el seu partit de sanció i torna a una convocatòria composta pels 19 jugadors disponibles de la plantilla.

El partit serà molt especial per al porter Nauzet Pérez, en enfrontar als seus companys de la passada temporada amb els que va viure l'històric ascens a la Lliga Adelante i va arribar a semifinals de la Copa del Rei. El Mirandés, després d'estrenar a la Lliga Adelante de manera molt dubitativa i ancorar en els llocs de descens en les primeres jornades, ha obtingut cinc importants punts en les tres últimes jornades davant rivals de la talla de Barcelona B, l'Almeria o el Reial Madrid Castella.

Segons el parer de Carles Pouso, el Sabadell és "un equip amb arguments" ja que pot desplegar un "joc combinatiu" però també pot practicar un futbol més directe, "fent mal per fora i manejant molt bé les arribades de segona línia. A més, segons ha assenyalat Pouso en la roda de premsa prèvia al partit, l'equip dirigit per Lluís Carreras compta aquesta temporada amb "futbolistes experimentats" com "Collantes, Aníbal, Abraham Paz o Sandín".

Pouso no podrà comptar per a aquest partit amb diversos dels seus futbolistes més habituals. A les baixes per sanció d'Alain i Caneda, aquest últim expulsat per targeta vermella directa en el partit contra el Castella de la setmana passada, se'ls uneix el dubte per molèsties físiques que presenten diversos jugadors, com Mujika o Aitor Blanc, la presència a la convocatòria encara no està assegurada.

Alineacions probables:

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Abraham Paz, Espasandín, Héctor Simón, Hidalgo, Moha, Llança, Collantes i Ulisses Dávila.

CD Mirandés: Goitia, Garmendia, Javi Soria, Corral, Koikili, Iván Agustín, Martins, Rayco, Muneta, Pau Infant, Díaz de Cerio.

Àrbitre: Sureda Cuenca (Col·legi balear).

Estadi: Nova Creu Alta.

Hora: 20.00.

stats