SEGONA DIVISIÓ
Esports 11/05/2013

El Sabadell vol certificar la salvació contra un Múrcia desesperat per evitar el descens

Lluís Carreras recupera De Navas però encara no pot disposar del mexicà Ulises Dávila

Efe
2 min
El Sabadell visita un Osca en situació límit

SabadellEl Reial Múrcia rep el Sabadell a l'estadi Nueva Condomina en un partit on els locals necessiten guanyar per evitar el descens. L'equip murcià recupera jugadors importants com els argentins Nicolás Tagliafico i José Luis Acciari per rebre un Sabadell que després de derrotar el Numància li treu 10 punts als equips que ocupen la zona de descens, amb 15 punts per jugar-se.

"Ens queden cinc partits a mort, però si guanyem els tres que tenim a casa tindrem moltes opcions de quedar-nos en la Lliga. La permanència passa per casa en un 90% de probabilitats", ha dit l'entrenador local Onesimo. Per a aquest xoc el Múrcia té les baixes obligades dels defenses Francisco Molinero, sancionat, i Mario Marín, lesionat, i les del migcampista Emilio Sánchez i l'extrem argentí Jonatan Gómez, que també estaven en el dic sec per sengles lesions.

Els arlequinats van trencar contra el Numànci una mala ratxa de tres partits seguits sense guanyar, en què tan sols havien aconseguit un dels 9 punts en joc, mostrant una vulnerabilitat defensiva que havia encès la llum d'alarma entre l'afició vallesana. Després d'acostar-se a la permanència, des del vestidor es porta insistint durant tota la setmana que els jugadors no s'han de relaxar per certificar la salvació. Per a aquest compromís, el tècnic català recupera el porter David de Navas, baixa la passada jornada per defunció del seu pare, que fins i tot podria ser titular, ja que Nauzet Pérez ha arrossegat molèsties durant tota la setmana.

Qui segueix sense entrar en la convocatòria és el davanter mexicà Ulisses Dávila, que no s'ha recuperat a temps d'un trencament al recte anterior de la cama dreta que el manté apartat dels terrenys de joc per tercera setmana.

Alineacions probables:

Reial Murcia: Javi Jiménez, Miguel Albiol, Dos Santos, Óscar Sánchez, Tagliafico; Acciari, Toribio, Matilla, Nico Martínez, Saúl Berjón, i Kike García.

Sabadell: De Navas, Oscar Ramírez, Dani Tortolero, Abraham Paz, Samu dels Reis; Juanjo, Moha, Hidalgo; Collantes, Lanzarote i Aníbal.

Àrbitre: Eduardo Prieto Iglesias, del comitè navarrès.

Camp: Estadi Nova Condomina de Múrcia.

Hora: 20.00 (Esports3).

stats