SEGONA DIVISIÓ
Esports 11/05/2013

El Sabadell suma un punt a Múrcia i ja té la salvació a tocar (1-1)

Collantes ha fet el 0-1 i després els arlequinats han controlat els atacs d'un rival desesperat

Efe
2 min

BarcelonaEl Reial Múrcia i el Sabadell han empatat a un gol a la Nueva Condomina, resultat que deixa els vallesans amb la permanència al sarró, ja que amb 12 punts per jugar li treuen 10 punts al primer equip que baixaria, el mateix Múrcia.

El Múrcia, conscient del que hi havia en joc, ha mossegat durant els primers minuts amb ocasions de Nico Martínez, Saül i Kike García. El Sabadell s'ha anat fent fort mica en mica i després d'un intent de gol olímpic de Lanzarote, Collantes ha fet el 0-1 a la contra.

Amb Cristian García, un davanter, en el camp en lloc de Daniel Toribio, el Múrcia ha sortit a l'atac a la segona part. Juvenal gairebé aconsegueix el 0-2, però als 53 minuts Cristian García ha empatat.

Encara que els de Lluís Carreras donaven sensació de perill en atac, les millors ocasions han estat per a l'equip local, que ha acabat frustrat en topar contra la defensa arlequinada, que encadena el segon partit sense perdre.

- Fitxa del partit:

1 - Reial Múrcia: Javi Jiménez, Miguel Albiol, Dos Santos, Óscar Sánchez, Tagliafico; Acciari (Nafti, minut 57), Daniel Toribio (Cristian García, minut 46), Matilla, Nico Martínez (Sutil, minut 77), Saül; i Kike García.

1. Centre d'Esports Sabadell: Nauzet; Ramírez, Tortolero, Pablo Ruiz, Samu, Juanjo, Juvenal, Longás (Hidalgo, minut 86), Collantes, Aníbal Zurdo (Gato, minut 69), i Lanzarote (Arteaga, minut 60).

Gols: 0-1, m.29: Collantes. 1-1, m.53: Cristian García.

Àrbitre: Eduardo Prieto Iglesias, del comitè navarrès. Va mostrar la targeta groga als locals Cristian García i Kike García i al visitant Samu. Va expulsar el preparador físic del Múrcia, Xavi Bartolo, per protestar des de la banqueta en el minut 86.

Incidències: partit corresponent a la trenta vuitena jornada de la Lliga Adelante que es va disputar a l'estadi Nueva Condomina de Múrcia davant 7.312 espectadors. Abans de l'inici de la trobada es va guardar un minut de silenci en memòria de Joan Bernabéu Feliu, que va ser president del Reial Múrcia juvenil i que va morir aquesta setmana

stats