LIGA ADELANTE
Esports 11/04/2015

El Sabadell no es rendeix i derrota el Lugo (2-1)

Un gol de penal d'Aníbal i una gran actuació del porter Nauzet claus en el triomf per 2-1 sobre el Lugo.

El Sabadell, celebrant el gol de penal d'Anibal

SabadellEl CE Sabadell s'ha retrobat amb la victòria a la Lliga Adelante després de derrotar per 2-1 al CD Lugo a la jornada 33 de la competició. Els visitants s'han avançat, però les dianes de Cristian García i Aníbal Zurdo ha donat la volta al marcador. En espera dels partits de diumenge, el Sabadell supera el Barça B a la classificació.

La primera part ha estat elèctrica, entre dos equips alegres. El Lugo ha colpejat primer gràcies a Toni, als deu minuts, però, l'alegria els ha durat poc. Tres minuts després ha arribat el gol de l'empat, obra de Cristian García, en engaltar una volea magnífica a la sortida d'un córner. El lateral però, s'ha lesionat poc després.

Als dos minuts de la segona part, Aníbal ha fet el 2-1 en marcar de penal. Amb aquest gol, el Lugo s'ha fet amo i senyor del partit, gaudint de moltes ocasiones per marcar. Nauzet, amb dues grans aturades, el travesser i Eguaras, sobre la,línia de gol, han envitat el segon gol del Lugo. Aníbal també hauria pogut fer el 3-1, tot sol, als 60 minuts. Amb aquest triomf, el Sabadell encadena set jornades sense perdre, amb dos victòries i cinc empats.