SEGONA DIVISIÓ
Esports 13/03/2013

El Sabadell prepara una gran festa per al partit mil de la Nova Creu Alta

L'estadi va ser inaugurat el 20 d'agost del 1967 amb un amistós entre el Sabadell i el Barça

Efe
1 min

SabadellLa Nova Creu Alta viurà el seu partit número mil diumenge 24, el Sabadell-Las Palmas, i la directiva del club català prepara una festa commemorativa en la qual es pretén omplir l'estadi . Els responsables del club català ha revelat avui alguns dels detalls de la celebració amb el principal objectiu de que la tarda es converteixi en "una gran festa" que compti amb "la màxima participació de l'afició", segons ha explicat Joan Carles Grau, conseller de l'àrea de màrqueting del Sabadell.

El programa d'actes inclou un concert a càrrec del grup local Keympa, el muntatge d'un circuit de scalextric dins de l'estadi i el repartiment de complements perquè el públic pugui animar al seu equip davant Las Palmas. També s'han anunciat preus populars per a aquest partit, amb entrades de general a 7 euros de forma anticipada o 10 si s'adquireixen el mateix dia a les taquilles de la Nova Creu Alta.

La directiva ha informat que convocarà un concurs a través de la xarxa social Twitter, amb el hashtag # NCA1000, els tres guanyadors podran xutar des del centre del camp al descans de l'històric partit a la recerca d'un premi que encara es desconeix. Gràcies al soci Miguel Ángel Rodríguez s'ha pogut tenir constància que el proper partit a casa serà el milè oficial des que la Nova Creu Alta fou inaugurada el 20 d'agost de 1967. El primer partit va ser un Sabadell-Barça amb triomf arlequinat.

stats