SEGONA DIVISIÓ
Esports 05/05/2013

El Sabadell derrota el Numància i s'acosta a la permanència (2-1)

Moha i Collantes han marcat els gols de l'equip vallesà, que ha dedicat el triomf al porter De Navas, absent per la mort del seu pare

SabadellEl Sabadell de Lluís Carreras ja té la permanència a Segona A gairebé al sac després de derrotar el Numància per 2-1 a la Nova Creu Alta. Els arlequinats, que sumen la segona victòria en les darreres 10 jornades, han obert el marcador gràcies a un bon xut de Moha (18'). Els jugadors han dedicat el gol a l'històric porter David De Navas, absent a l'estadi ja que ha mort el seu pare a Madrid. L'equip català ha dominat els primers minuts de joc amb bones jugades de Lanzarote i Moha, però després del primer gol el partit s'ha igualat.

A la segona part l'equip castellà ha dominat però no ha aconseguit crear ocasions clares davant del porter canari Nauzet. A la contra, Lanzarote ha liderat el Sabadell i una jugada seva ha acabat amb el 2-0, obra de Collantes (2-0). El Sabadell queda amb un coixí de 10 punts sobre la zona de descens quan manquen per jugar 5 jornades. Durant els darrers minuts el Numància ha buscat un gol per somiar, però la defensa arlequinada no els ha deixat cap opció fins el darrer segon, quan Juanma ha marcat amb un xut desviat per la defensa local.

Sabadell 2-1 Numància

Sabadell: Nauzet, Samuel, Abraham Paz, Tortolero, O. Ramírez, Juanjo, Hidalgo (Gato, 89'), Manu Lanza, Collantes, Moha (Longás, 57') i Aníbal (Juvenal, 77')

Numància: Biel Ribas, Julio Álvarez, Nagore (Bedoya, 57'), Del Pino (Nieto, 69'), Antonio Tomás, Lago Junior (David Martín, 79'), Juanma, Jaio, Regalón, Pedro Martín i Bonilla

Gols: 1-0 Moha (17'), 2-0 Collantes (60') i 2-1 Juanma (93')

Àrbitre: Mario Melero, andalús. T.G Juanjo Ciércoles (85')