SEGONA DIVISIÓ
Esports 08/01/2013

El Sabadell presenta Raúl Goni i treballa amb un defensa japonès a prova

Shintaro Harada és central i ha jugat les darreres temporades als Estats Units

Ara
1 min
Raúl Goni, nou defensa del Sabadell

SabadellEl defensa Raúl Goni, el nou fitxatge del CE Sabadell en el mercat d'hivern, ha estat presentat a la Nova Creu Alta. El nou jugador arlequinat ha reconegut que "he vist alguns partits de l'equip i pocs rivals s'han mostrat superiors al Sabadell; espero ajudar a l'equip a estar el més amunt possible". L'aragonès, que ha signat pel que queda de temporada i una més, ha explicat també que coneixia a alguns dels seus nous companys , perquè havia coincidit amb ells, com Hidalgo, Eneko o Abraham Paz. "Això sempre facilita l'adaptació", ha comentat. Goni s'ha entrenat ja aquest matí amb els seus nous companys a les instal.lacions de Sant Oleguer, i ha explicat que "l'estil del Sabadell m'agrada i crec que em pot venir molt bé".

El director esportiu, Xavi Roca, ha comentat durant la presentació que el de Goni és un fitxatge de futur. "Esperem que aquest sigui el primer contracte de molts, tenim moltes esperances", ha afirmat.

Goni arriba després dels diferents problemes de lesions en defensa del Sabadell, amb homes com Tortolero, Olmo o Espasandin passant per la sala d'operacions. De fet, el Sabadell ha entrenat ja amb un defensa japonès a prova, el veterà Shintaro Harada. Harda, de 32 anys, pot jugar de central o mig defensiu i arriba després de jugar als Estats Units, a clubs com el Crystal Palace de Baltimore.

stats